Houtmassieve woonuitbreiding

Energiezuinig en klimaatneutraal uitbreiden

Aan- of opbouw bij een bestaande woning

Waarom een houtmassieve woonuitbreiding of aanbouw met SmartLog™

Door een gezinsuitbreiding of veranderingen in je leven, is je huidige woning niet meer ruim genoeg. Dankzij de vele mogelijkheden van houtmassiefbouw, kan je met een aanbouw in hout alle kanten op. Een bijbouw of achterbouw in hout of een extra verdieping op een bestaande woning in de hoogte zijn beiden mogelijk. Bij een woonuitbreiding in hout van je woning geniet je van alle voordelen van onze SmartLog™ bouwmethode en mag je rekenen op een energiezuinige verbouwing. 

Een energiezuinige achterbouw of extra verdieping creëren aan een bestaande woning? Met Scandinavisch Bouwen is het allemaal mogelijk. Je kiest voor een investering voor het leven.

ZADELDAK WERD VERWIJDERD

VOOR

Met onze massieve houten SmartLogbalken, kan je alle kanten uit. De bewoners van deze woning planden een aanbouw in hout in de hoogte. 

WE CREËERDEN EEN VOLWAARDIGE VERDIEPING

NA

Het resultaat zorgt voor dubbel zo veel ruimte en geeft de woning een moderne look. Door de natuurlijke isolatie in de nieuwe constructie, werd er energiezuinig verbouwd.

woonuitbreiding in massieve houtbouw

Verrassend betaalbaar

Wat met het kostenplaatje? Een aanbouw in massieve houtbouw brengt vele voordelen met zich mee, waardoor er kostenbesparend wordt gewerkt, zonder in te boeten op kwaliteit.

^

Besparing in werkuren

Ultra snelle bouwmethode en bijgevolg minder werkuren t.o.v. traditionele methodes.

^

Besparing in man-/vrouwkracht

Met slechts enkele stevige handen en een bouwkraan, staat een volledige woning op enkele dagen tijd.

^

Vooraf op maat gemaakt

Een woonuitbreiding in massieve houtbouw wordt na het ontwerp omgezet in een bouwpakket, waardoor het bouwproces extra voordelig wordt.

Overtuigd van een woonuitbreiding in massieve houtbouw?

Maak een afspraak of bezoek ons op onze infomomenten

 

Bij Scandinavisch Bouwen hechten we het allergrootste belang aan warme communicatie met onze klanten. We ontmoeten je graag in persoon en verwelkomen je op een van onze infomomenten. Zo kan je ons leren kennen, onze bouwmaterialen zien en voelen en onze aanpak zelf ervaren.